2017 LYS Birincileri Yine İMİ'den

Saygı değer veliler;
2016 YGS-LYS sonuçları ile başlayan, bireysel sonuç ve genel ortalama başarımız 2017 YGS-LYS sonuçlarında da bozulmadı. 2017 YGS sonuçlarına göre 12.sınıflar arasında Milas ilçe genelinde en yüksek  sahip olan öğrencimiz Galipcan KABAK, 12 Temmuz 2017'de açıklanan LYS sonuçlarına göre de sayısal puan türünde birinciliğini korumuştur. Ayrıca 2016 LYS sonuçlarına göre MF3 Puan türüne göre ilk 18000 de olan Mehmet ÇAKAR isimli öğrencimiz başarı algısını ve medeni cesaretini yüksek tutup, bir yıl daha sınava hazırlanmış, bu yıl aynı puan türünde Türkiye genelinde MF3 Puan türüne göre 3408.sıraya yükselmiştir. Kurum olarak birincilikler kadar kitlesel başarıyı da önemsiyor ve sınavlara katılan tüm öğrencilerimizin sonuçları ile gurur duyuyoruz. Başarılarımızda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerini hayata eksiksiz hazırlamayı hedefleyen bir kurum olarak, öğretmenlerimizin, ülkemizin en iyi eğitim bilimcilerinden hizmet içi eğitimler almalarını destekliyoruz. Her kademeden aldığımız öğrencilerimizin yabancı dil ağırlıklı eğitim almaları ve bir üst öğrenim basamağına hazır olarak mezun etmeyi hedefliyoruz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı eğitim kadromuz için tıklayınız.

Okulumuz hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.