Başkan Tokat Öğrencimizi Ödüllendirdi
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, LGS sınavında Muğla il birincisi olan öğrencimiz Toprak Can Mutlukan’ı tebrik ederek ödüllendirdi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Liseye Geçiş Sınavı’nda bir yanlış ile 494,9 puan alarak Muğla il birincisi olan ve Milas’ı gururlandıran öğrencimiz Toprak Can Mutlukan’ı makam odasında ağırladı. Ziyarette Toprak Can’a Ortaokul Müdürümüz Ebru Tan ve ailesi de eşlik etti.

Başkan Tokat; “Sistemli ve karalı çalıştıktan sonra hayatın her alanında başarıyı yakalarsın. Okulun ve öğretmenlerin bu sürece katkıları çok fazla olsa da öğrencinin de çalışması sonucu başarı elde ediliyor” dedi.
Hedefinin Galatasaray Lisesi’ne girebilmek olduğunu belirten Toprak Can Mutlukan; “Bu yıl LGS sınavına 1 milyon 473 bin öğrenci girdi ve 181 kişi tam puan aldı. Ben, bir yanlış ile ilk 200 kişi arasına girmeyi başardım. Hedefim Galatasaray Lisesi ya da Robert Koleji’ne girebilmek” dedi.

Başkan Tokat, Muğla il birincisi olan Toprak Can Mutlukan’a bundan sonraki öğretim hayatında başarı dileyerek, kol saati hediye etti.