Eko Okul

EKO OKULLAR PROGRAMI

İMİ Koleji olarak çevrenin korunmasında ve doğal kaynakların kullanımında sürdürülebilirliğe dikkat edilmesine büyük önem vermekteyiz. İhtiyaçlarımızı karşılamak için edindiğimiz tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Bu anlayışla; bu bilince sahip öğrenciler yetiştirmek için Eko-Okullar Programı’nda yer almaktayız. Eko-Okullar Programı, çocuklarımıza çevre eğitimi verilmesini desteklemektedir.

Biz de öğrencilerimize çevre dostu davranışlar kazandırmayı ve doğanın dengesine saygılı, kendini doğanın hakimi olarak değil, bir parçası olarak gören nesiller yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Bu amaçla 2019-2020 ve 2020-2021 Dönemlerinde Çöp ve Atık konuları etkinliklerimizi sürdürüp, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için beraber çalışacağız.