İlköğretim Okulu

Kampüsümüzde Anasınıfı-İlkokul, Ortaokul ve Lise bağımsız binalarda yer alır. Anasınıfı-İlkokul binamız C-Blok'tur.

Kayıt başvurusu yapan her öğrenci velisine, okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) servisimizle görüşmek üzere randevu verilir. Randevular başvuru sırasına göredir. PDR servisi öğrenci için olgunluk ve gelişim testleri uygular. Sonuçlar hakkında veli ve okul idaresi bilgilendirilir.

Kayıt olunmak istenmesi halinde ilgili birimle ödeme koşulları ve işlemleri sonuçlandırılır. Kayıt olunmak istenen sınıf düzeyinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) E-Okul sistemi üzerinden bulunan boş kontenjan doğrultusunda kayıt yapılır. Kayıt işlemleri sırasında anne, baba ve öğrenci nüfus cüzdanı asıllarının kayıt görevlisine ibrazı gerekmektedir.

Her sınıf düzeyinde kayıt hakkı önceliği, eğitimini İMİ Okullarında sürdüren öğrencilerimize verilmektedir.