İMİ Okulları Yurt Dışı Programları Bilgilendirme Toplantısı
İMİ Okulları Yabancı Diller Bölümü koordinasyonunda gerçekleşecek uluslararası etkinliklerden olan CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi ) İnceleme Gezisi /Paris Gezisi ile 2017 İngiltere Yaz Okulu Eğitim Programları bilgilendirme toplantıları velilerimizin de katılımıyla yapıldı.
INF Turizm ve Eğitim Şirketi Kurucusu Dr. Ufuk Yıldırım ve İMİ Okulları Fizik Öğretmeni Devrim Arat , öğrencilerimizi CERN/ Paris gezisinin teknik ayrıntılarıyla ilgili bilgilendirdi ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.
CERN/Paris ve 2017 İngiltere Yaz Okulu Eğitim Programları bilgilendirme toplantısına çok sayıda velimiz de katıldı.
Ufuk Yıldırım, İMİ Okulları öğrencileri için CERN’ deki Türk biliminsanları tarafından dünyanın en önemli fizik laboratuvarında özel sunum ve toplantılar yapılacağını açıkladı. Yıldırım, İMİ öğrencilerinin aynı etkinlik kapsamında Paris’e de tarihi ve kültürel bir gezi yapacaklarını sözlerine ekledi.
Ufuk Yıldırım, İMİ Okulları öğrencilerini yaz tatilinde İngiltere’nin Brighton kentindeki Hurst College’a götürmeyi planladıklarını, bu okulun İngiltere’deki kampus okullar içinde çok ayrıcalıklı yeri olduğunu, İMİ öğrencilerinin dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle buluşacaklarını ve İngilizcelerini kullanarak geliştirme olanağı bulacaklarını bildirdi.