Kodla Muğla

Kodla Muğla Kodlama ve Robotik Şenliğine İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz geliştirdikleri robot ve 3D oyun projeleriyle katıldılar. Kodla Muğla şenliğinden notlar,

• Kodla Muğla Şenliği’ne olan katılımımızda öğrencilerimizin ayrı ayrı tasarlamış oldukları robot kit ve üç boyutlu oyun geliştirme projelerimizi tanıttık. 3. Sınıf öğrencimiz Memet Efe Bişgin şenliğe katılım sağlayan en küçük yaş grubu olarak ve bowling robotu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce dikkat çeken kendi robotunu geliştiren tek öğrenci olmuştur.
  • Tüm Eğitim Fakültesinden ziyaretimize gelen öğrencilerin 3. Sınıf öğrencimizin geliştirmiş olduğu robotuna yoğun ilgi gösterdiler.
  • Elektro Gitar robotumuzun kodlama ve tasarım aşaması ile ilgili Mühendislik öğrencileri ile bilgi paylaşımı yapıldı.
  • Muğla İl Milli Eğitim Şube Müdürü Taner Şen Bey 3.Sınıf öğrencimiz Memet Efe Bişgin’in Bowling Robot projesinin tanıtılması ve yayınlanması için beğenilerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden resmi yazı talep etmiştir.
  • Muğla İl Milli Eğitim Şube Müdürü Taner Şen Bey 5. Sınıf öğrencimiz Tuna Salbaş ve 6. Sınıf öğrencimiz Çınar Akman’ın geliştirmiş oldukları 3D oyunlarını Google Play ve App Store’a yüklenmesi için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne talimat verdi. Öğrencilerimizin oyunları artık mobil uygulama olarak yayınlanacak