Öğrencimiz amazon.com aws Etkinliğine Katıldı
Okulumuz öğrencisi İbrahim Mert Çelikvar amazon.com aws etkinliğine katıldı.
Okulumuz öğrencisi İbrahim Mert Çelikvar, dünyanın en büyük e-ticaret  teknoloji ve bilişim şirketlerinden biri olan amazon.com'un İstanbul’da geliştiriciler, IT müdürleri ve teknoloji liderleri için düzenlemiş olduğu AWS etkinliğine 18 yaşının altındaki developerların davet edilmemesi koşulu olduğu halde , Amazon Web Services cloud sistemleri üzerinde yapmış olduğu çalışmalar ve sertifikasyonlar nedeni ile özel bir davet alarak bu etkinliğe katılımı istenmiş ve öğrencimiz İstanbul’da amazon.com'un en küçük katılımcısı olarak yer almıştır.
Ayrıca konuşmacılar arasında yer alan amazon.com'un yöneticilerinden Doç. Dr. Cem Başar Kızılkaya ve Prof. Dr. Barış Vural ile özel görüşmeler yapmış, bundan sonraki toplantılara da  istisnai olarak yaşının engel olmayacağı ve katılımının sağlanacağı kendisine belirtilmiştir.
Amazon’un yapacağı Türkiye toplantılarına süresiz katılım daveti almış ve yeri ayırtılmıştır.