Ortaokul

Kampüsümüzde Anasınıfı-İlkokul, Ortaokul ve Lise bağımsız binalarda yer alır. 5, 6, 7 ve 8. sınıfların eğitim ve öğretim gördüğü Ortaokul binası B-Blok'tur.

Okulumuza her sınıf düzeyinde öğrenci kabulü için;

• Aday öğrencinin Okula Kabul Sınavı'mızdan yeterli puanı almış olması,
  • Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) birimimizin aday öğrenci ile görüşmesi sonucunda okula kabul onayı vermesi,
  • Önceki eğitim hayatında disiplin suçu almamış olması,
  • Okulumuzda uygulanan eğitim programlarına uyumlu ve katılımcı olunacağı, disiplin suçları işlenmeyeceği, okul eşyalarına koruyucu yaklaşılacağı, sınıf içi ve dışındaki diğer okul ortamlarında başkalarının haklarına saygılı olunacağı taahhüdünde bulunması gerekmektedir.

Kayıt olunmak istenmesi halinde ilgili birimle ödeme koşulları ve işlemleri sonuçlandırılır. Kayıt olunmak istenen sınıf düzeyinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) E-Okul sistemi üzerinden bulunan boş kontenjan doğrultusunda kayıt yapılır. Kayıt işlemleri sırasında anne, baba ve öğrenci nüfus cüzdanı asılları kayıt görevlisine ibraz edilir.

Her sınıf düzeyinde kayıt hakkı önceliği, eğitimini İMİ Okullarında sürdüren öğrencilerimize verilmektedir